Skip to main content Skip to navigation List of access keys

Birkenhead Garden

View Gallery

This harbourside property has a stylish garden where sculpture and water are used to link the garden from front to rear and to connect various levels.

The entry courtyard includes an intimate space for alfresco dining with a small water feature and tall aluminium pots featuring mass planted Korean box, Buxus microphylla var. koreana.

At the rear, water flows from a bubbling spring in a small pond. It travels along a tiled rill which descends within a set of steps to a peaceful seating area enclosed by sophisticated subtropical planting.

Native trees and shrubs enclose a relaxed route to the coast at the bottom of the garden.

Next
Use your access keys with your browser:
s
Skip to main content
n
Skip to navigation
k
Skip to list of access keys
h
Homepage